Flyttcoachen

I samarbete med Partner X

Så hanterar vi dina uppgifter

Det här är en betaversion som testas med ett mindre antal personer.

Så hanterar vi dina uppgifter

Det här sparar vi

Svaren du ger om din flytt: flyttdatum, boendeform, postnummer till nya hemmet, uppgifter och val i din plan, namn du själv skriver in och det du berättar om ditt nya hem. Om du sparar din flytt sparar vi också din e-postadress.

Varför vi sparar det

För att du ska kunna hitta tillbaka till samma flyttplan på dina enheter och för att göra planen, påminnelserna och tipsen relevanta för just din flytt.

När andra ser dina uppgifter

Bjuder du in någon till flytten får personen tillgång till den gemensamma planen, till exempel uppgifter, datum, ansvar, kommentarer och aktivitet. Namn och e-post som du anger används också för att hantera inbjudan.

Du bestämmer

Du kan ta bort personer du bjudit in och radera hela din flytt. Då raderas flyttplanen och informationen som hör till den.

Betaversion

Tjänsten testas och utvecklas fortfarande. Funktioner kan därför förändras under testperioden. Påminnelser och annan servicekommunikation kan skickas via e-post när du har sparat din flytt. Erbjudanden och vissa andra funktioner i tjänsten kan vara exempel eller delar av prototypen.

Dina AI-samtal

När du ställer en fråga skickas ditt meddelande, relevant senaste samtalshistorik och begränsad aktuell plankontext direkt till Anthropic. Vi skickar inte automatiskt namn, e-postadresser, kommentarer eller andra deltagares samtal. Undvik känsliga uppgifter i dina frågor. Coachen ger råd och länkar men kan inte ändra planen.

Dina samtal och betyg är privata, även i delade planer. De finns kvar med planen tills du raderar dem eller planen raderas enligt dess gallringsregler. Sparade planer kan gallras 12 månader efter det senaste av flyttdatum och meningsfull aktivitet; osparade efter 6 månader. Du kan också radera dina samtal separat under Konto & inställningar. Gäståtkomst använder planens befintliga webbläsarnyckel; sparning bevarar dina samtal.

Anthropic uppger att API-indata och svar normalt raderas inom 30 dagar, med undantag för bland annat lagkrav och regelöverträdelser. API-data används inte för modellträning som standard. Behandling kan ske utanför EU/EES och data lagras i USA. Vi har inte utgått från något nollagringsavtal. Dina betyg stannar i Flyttcoachen och skickas inte som träningsfeedback till Anthropic.

När du raderar samtalen tas text och betyg bort, men din frågeräkning och tillhörande kostnadsuppgifter behålls så att radering inte nollställer kvoten. Vid radering av konto eller plan tas personkopplingen bort, medan kostnadsuppgifter utan personkoppling behålls för budgetuppföljningen.

Anthropics datahantering · Konto & inställningar

Statistik och kakor

Nödvändiga kakor

fc_consent sparar ditt statistikval, informationens version, datum och — bara om du tillåter statistik — en slumpad samtyckesreferens i 13 månader räknat från när du valde – tiden förlängs inte av nya besök. Därefter frågar vi igen. Inloggning, din plan och språkval använder webbläsarens lagring för att tjänsten ska fungera.

Statistikkakor (bara om du tillåter)

fc_stats är ett slumpat id för webbläsaren (13 månader från att det skapades, förlängs inte vid besök) och fc_session ett id för besöket (tas bort när webbläsaren stängs, ny session efter 30 minuter utan aktivitet). De används för att räkna besök, återbesök, vilka sidtyper som används och varifrån besök kommer (hänvisande webbplats och kampanjfält). Statistikinsamlingen sparar aldrig hela webbadresser, e-post, namn eller uppgiftstexter.

Ändamål och rättslig grund

Statistikkakorna bygger på ditt samtycke och används bara för att förbättra Flyttcoachen. Uppgifter som behövs för att tjänsten ska fungera (din plan, konto, inbjudningar och mejlval) behandlas för att fullgöra tjänsten och används i admin endast som sammanräknade tal för att följa upp tjänsten.

Lagring och leverantörer

Statistiken sparas i vår egen databas hos vår molnleverantör inom Lovable Cloud. Enskilda statistikhändelser raderas automatiskt 13 månader efter händelsen, vilket räcker för att följa en hel flyttresa. Loggen över statistikval sparar valet, informationens version, miljö och tidpunkt — vid ja och återkallelse även den slumpade samtyckesreferensen, som också följer med statistikhändelserna, så att det går att visa vilket samtycke som tillät dem. Ett nej sparas utan referens. Loggen innehåller inget namn, ingen e-post och ingen IP-adress och sparas 26 månader från respektive logghändelse. Sammanräknade tal i admin beräknas vid visning och sparas inte separat. Statistiken är pseudonym, inte anonym, och delas inte med annonsnätverk. Tackar du nej samlar vi ingen egen beteendestatistik. Vår webbhotellsleverantör Lovable för däremot egen, separat besöksstatistik över trafiken till sajten, som inte styrs av det här valet. Vilka uppgifter den bygger på och hur länge den sparas har vi ännu inte fått bekräftat av Lovable.

Återkalla och dina rättigheter

Du kan ändra ditt val när som helst via Cookieinställningar längst ned. Återkallar du tas statistikkakorna bort, insamlingen upphör direkt och servern tar inte längre emot händelser med din samtyckesreferens. Redan insamlade händelser raderas inte direkt: de finns kvar med det tidigare slumpade id:t och kan vara kopplade till din flyttplan om du hade en, tills de raderas enligt lagringstiden ovan. Vill du att de raderas tidigare kan du begära det via hej@flyttcoachen.se; vi raderar händelser som är kopplade till ditt konto eller din webbläsare, men inte andra deltagares statistik i en delad flytt. Händelser från en webbläsare utan inloggning kan vi bara hitta om du lämnar värdet från kakan fc_stats. Du har rätt till information, rättelse och radering.

AnvändarvillkorLämna feedback